Cloud Partner Day2021-01-13T21:56:30+01:00

Tech Data og Microsoft inviterer:

Det moderne datacenter i Azure

Cloud Partner Days i Fredericia, Århus og Birkerød

Tech Data og Microsoft inviterer:

Cloud Partner Day

Tech Data og Microsoft inviterer:

Cloud Partner Day

Få inspiration og konkrete bud på, hvordan du som infrastruktur- eller managed service partner kan udvide og skalere din forretning ved anvendelse af hybrid cloud infrastruktur og services i Azure.

Som Microsoft partner har du sikkert mange gange hørt Microsoft fortælle, at det traditionelle datacenter on-premise er dødt, og at fremtiden er cloud og administrerede tjenester.

Det er naturligvis en sandhed med nuancer. Selvfølgelig er datacenteret ikke dødt, men det ændrer sig helt sikkert. IDC forudser, at allerede i 2020 vil public cloud-markedet i Danmark indhente og overhale markedet for traditionel hardware og hosting. Ved du, hvor mange af dine eksisterende kunder, der overvejer cloud eller et hybridt miljø? Og i så fald – kan du hjælpe dem træffe en informeret beslutning og støtte deres valg? Hvis du vil fortsætte med at være dine kunders første valg, er det vigtigt at sikre, at dit datacenter er klar til at møde en bred vifte af krav.

Men hvordan kommer du derhen, mens du stadig leverer solid forretning som sædvanlig?

Skyd genvej og skalér dit datacenter med Tech Data som samarbejdspartner

Du har sikkert allerede gjort dine overvejelser, hvordan du kan flytte opgaver fra eget datacenter til skyen? Og som de fleste andre partnere har du mødt forhindringer og udfordringer:

  • Hvordan flytter du opgaver uden at udfordre din eksisterende forretning?
  • Hvordan finder du tekniske ressourcer, der kan løfte opgaven?
  • Hvordan skalerer du?
  • Hvordan uddanner du dine medarbejdere til nye typer opgaver?
  • Hvordan beskytter du din eksisterende investering i infrastruktur?
  • Hvordan opererer du services, når noget ligger i skyen og andet lokalt?

Tech Data har hjulpet partnere i hele verden med at flytte egne og kunders datacentre helt eller delvis til Azure. På denne Cloud Partner Day deler vi vores erfaring, og giver dig inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at modernisere dit eget datacenter.

Hør også Bo Melson – direktør og ejer af den danske partner MB Solutions i Vejle – fortælle om sine erfaringer med at flytte fra eget datacenter til Azure.

Tilmeld dig nu!

Hør bl.a. om:

Data Center Modernization programmet fra Tech Data og Microsoft kan hjælpe din virksomhed med at flytte opgaver jævnt og sikkert fra eksisterende datacenter til en kosteffektiv og levedygtig løsning baseret helt eller delvis på Microsoft Azure.

Hvordan hænger Microsoft Cloud strategi sammen og hvorfor giver det mening for en kunde at kigge alle muligheder. Et spørgsmål der hurtigt presser sig på efter at have en grundlæggende forståelse for Microsoft Cloud, er hvordan starter man sin egen cloud rejse. Men hvorfor interesserer kunderne sig i højere grad for Azure end tidligere? Det vil vi søge et svar på ved at kigge på Azure key selling points – i kundernes perspektiv.

Mød Torben Juhl som er Partner Technology Strategist og har arbejdet med infrastruktur og datacenter modernisering i mere end 25 år, herunder de seneste 5 år hos Microsoft med Azure i fokus.

Tech Data tilbyder strategirådvgivning, vidensdeling, online og on-prem træning, presales support, Center of Excellence, co-sell mm. Vi gennemgår de løsninger og services man som Microsoft partner kan trække på fra Tech Data, og giver bud på hvordan man kommer videre.

NetEnrich og Tech Data har indgået et eksklusivt strategisk samarbejde i Europa, for sammen at kunne tilbyde førsteklasses services til partnere/forhandlere der arbejder med Public Cloud og Hybrid Cloud services. Raghu Kamath, VP, Sales & Partner Success, gennemgår services og værktøjer, der håndterer alle dele af processen fra indledende assessment over validering til migrering og løbende overvågning og management af den nye infrastruktur.

OpsRamp er verdens første serviceorienterede AIOps platform til overvågning og styring af Hybdrid Cloud IT-infrastruktur. Chris Cramer giver en detaljeret og inspirerende demo, og viser hvordan du nemt kan overvåge egen og kunders IT-infrastruktur i både lokale datacentre og skyen.

*AIOps = Artificial Intelligence for IT Operations

Læs mere om OmsRamp her

I starten af 2018 besluttede MB Solutions i Vejle, at hele deres eget datacenter setup skulle moderniseres med Azure som nyt fundament. Bo Melson og Thomas Christensen fra MB Solutions fortæller om overvejelserne bag beslutningen, deler deres erfaringer med moderniseringen og hvorledes Techdata og NetEnrich har bidraget til processen.

Med kompleks infrastruktur både i lokale datacentre og skyen, kan det være krævende at give organisationen og kunder indsigt og overblik over korrekt licensering af software, og en eventuel audit fra producenter af software kan være både dyr og tidskrævende.

Tech Data tilbyder i samarbejde med Softline SAM-as-a-service. Dennis Montanje fra Softline fortæller, hvordan du kan optimere og opnå besparelser med hel eller delvis outsourcing af Software Asset Management til en ekstern SAM ekspert.

Dagens program:

8:30 – 9:00 Morgenmad og registrering
9:00 – 9:15 Velkomst og introduktion

Klaus Gregersen
BU Lead, Software & Cloud
Tech Data

9:15 – 10:00 Datacenter i Azure og tendenser i det danske marked

Torben Juhl
Partner Technology Strategist
Microsoft

10:00 – 10:45 Tech Data som servicepartner ved Datacenter modernisering

Claus Petersen
Business Development, Azure
Tech Data

10:45 – 11:00 Pause
11:00 – 12:00 NetEnrich White Label Hybrid Cloud Services til datacenter modernisering

Raghu Kamath
VP Sales and Partner Success
NetEnrich

12:00 – 12:45 Frokost
12:45 – 13:30 Erfaringer med datacenter modernisering fra en dansk partner

Bo Melson
Direktør og ejer
MB Solutions

13:30 – 14:30 Hybrid Cloud Operationel Management med OpsRamp

Chris Cramer
Director of Solutions
NetEnrich

14:30 – 14.45 Pause
14:45 – 15.15 Software Assets optimering med Softline

Dennis Montanje
Managing Director, Northern Europe
Softline Group

15:15 – 16:00 Afslutning og spørgsmål til dagens talere

See agenda +

Mød cloud-specialister fra Tech Data og vores gæstetalere fra Microsoft, NetEnrich og MB Solutions:

Bo Melson
Bo MelsonDirektør og ejer
MB Solutions
Thomas Christensen
Thomas ChristensenSalgschef
MB Solutions
Raghu Kamath
Raghu KamathVP, Sales &
Partner Success
NetEnrich
Chris Cramer
Chris CramerDirector of
Solutions
NetEnrich
Torben Juhl
Torben JuhlPartner Technology
Strategist
Microsoft
Dennis Montanje
Dennis MontanjeManaging Director
Softline Solutions
Northern Europe
Brian Trolle
Brian TrolleDirector
Advanced Solutions
Denmark
Till toppen